Food & Drinks

Dokters helpen mensen met bepaalde medicijnen. Medicijnen worden wetenschappelijk getest. 

Met twee groepen: 1 groep die het medicijn inneemt en 1 groep die een placebo neemt. Daaruit kunnen dokters en ziekenhuizen besluiten en conclusies trekken. Dan kunnen zij jou vooruit helpen. 

Wat doet voeding met ons allemaal? 

Ik ga dit met jullie bekijken en we stellen in een aantal dagen, weken, … een planning op. Het effect van veel voeding op ons lichaam is groot. Bij voeding werkt dat niet zoals bij medicijnen, operaties. Er gebeuren geen studies. De ene persoon kan beter tegen dat, de andere kan er niet tegen. 

We kunnen dit ook niet bestuderen en 1 groep een druif geven, de andere niet. We kunnen hier ook geen studies voor laten uitvoeren. No one size fits all…. 

Je kan ook een DNA-test laten uitvoeren en dit rapport zegt ons ook heel veel. Vraag via Vita Nessa een DNA-test aan. Ik help je verder. https://biometriq.be

Wat vertelt ons een DNA-test meer? 

Alles hangt af van lichaamsbeweging, je DNA, je voedingswaren en dranken, slaappatroon, zuurstofopname, spieropbouw, metabolisme, voedingsverwerking, suikerverwerking, intoleranties, darmen en vertering, je maag, ziektes, … 

Voeding en beweging zijn toch de belangrijkste peilers om een gezondere levensstijl aan te pakken. Wij gaan samen een klein beetje analyseren van wat onze huidige levensstijl is hieromtrent. 

Lokale Voeding

We kunnen lokale voedingsmiddelen kopen, bij de plaatselijke boeren gaan kopen, de lokale beenhouwerij en bakkerij, … 

OF het ook natuurlijk zelf kweken, helpt ook natuurlijk. 

De supermarkten zijn er ook mee bezig. Kijk maar eens rondom jou in de supermarkt. Je vindt nog meer gezondere producten in de rekken, in de frigo’s liggen. 

Iedereen heeft er aandacht voor. 

Top allemaal! Het leeft hier ook allemaal @Wolvertem. 

EAT.aliano?

Wat vind je allemaal lekker? 

Ik help je met een aantal lekkere voedingswaren en recepten die bij jou passen. Ook voor een maatje kleiner natuurlijk. We beginnen met “De Lijst” van Dokter Servaas Bingé, het eliminatiedieet. 

Ik help je met bestaande recepten uit kookboeken van bekende koks, ook hier en daar zelfs recepten met een Italiaanse touch, … 

Ik ben een grote liefhebber van de Italiaanse en Franse keuken, maar ook een grote fan van de Italiaanse cultuur en kunstenaars zoals Da Vinci, Michelangelo, Armani, Einaudi, Bocelli, … 

Je kan natuurlijk ook zelf aan de slag in je eigen keuken. Ik stimuleer je met een aantal recepten.

Zeker niet alleen Italiaans hoor. Het kan ook Frans, Duits en Vlaams zijn. We leven in België. We leren van en met elkaar. 

Je kan jezelf en je gezin natuurlijk ook belonen door iets te gaan eten in een plaatselijk restaurantje 

Pasta?

Drinks

breakFAST

Dinner

Let me t-EAT-ch you IF…

Wil je ook een strategie die we in je levensstijl laten passen? Wil je graag starten met intermittent fasting? Dit vraagt echter discipline van jezelf om het vol te houden. Heb je graag hulp bij die discipline? Dan help ik je graag vooruit. 

Let wel, het is soms hard, je lichaam is het gewoon om meer dan 8 uren op 1 dag te eten. Alle begin is moeilijk maar de start begint bij jezelf. Heb je graag mijn hulp hiervoor? Samen gaan we er stap voor stap voor! Via 5 stappen leer ik je stap voor stap de knepen van intermittent fasting! 

IF is geen dieet maar een andere aanpak van jouw levensstijl! 

Waarom wil je graag veranderen naar IF? Wil je er beter uitzien? Wil je je energieker voelen? Wil je je energiepeil de hoogte induwen? Wil je gezonder oud worden? Wat wil je doen met die extra energie die je krijgt met IF? Hopelijk vind je voor jezelf een intrinsieke motivatie die een groot effect op je heeft, want dat werkt natuurlijk het beste. De extrinsieke motivatie werkt ook natuurlijk. Je wilt er graag beter uitzien, je krijgt complimenten over de vorm van je lichaam. Dat is mooi meegenomen maar een belangrijke intrinsieke voorwaarde heeft het meeste kans op slagen. 

Een lifestylecoach kan steeds helpen om te ontdekken wat jouw verlangens en talenten zijn, waardoor je je fitter voelt maar eigenlijk kan je dit ook gemakkelijk alleen. 

Heb je graag hulp nodig? 

Ik help je graag met een stappenplan om IF in je levensstijl te gieten, om gewicht te verliezen, om je fitter te voelen en erbij te sporten. 

Klaar om samen aan de slag te gaan?  

-Interessante Linken-

Een beetje zout uit Frankrijk of peper uit Cambodia? aceofspices.com

Gepersonaliseerd lifestyle-, bewegings-, en voedingsadvies op basis van een speekseltest:     https://biometriq.be 

De Lijst, 16:8, boeken van dokter Servaas Bingé https://www.dokterservaas.be/boeken

Aarzel zeker niet om contact op te nemen!​

Vanessa Josson
Wolvertem

Telefoonnummer: 0475/52 23 79

E-mail: info@vitanessa.be

BTW-nummer: BE 0771.780.696