Een maatje kleiner

Stel nu …

  • Je sport en let op je gewicht maar je valt nog niet af. Wat kunnen we allemaal doen? Ik ga met jou op zoek naar oplossingen om hier iets aan te doen. 
  • Je bent zoveel ziek, moet veel naar de dokter en je immuunsysteem gaat achteruit. 
  • Je hebt teveel stress, je hebt een onregelmatig slaappatroon en … 
  • Je hebt een trage omzetting van suikers en vetten. 
  • Je doet al een tijdje intermittent fasting en je valt maar niet af. 
  • Je hebt al veel zorgen voor je man/vriend, je vrouw/vriendin of kinderen. Je drukke agenda, je job, je hobby’s. Je kan het alleen niet meer aan. 

We bekijken het eens even samen of je gaat al dan niet eerst naar de huisarts als het ernstig is natuurlijk. Hij/Zij is dan ook gespecialiseerd om jou te helpen bij ontstekingen en ziektes. 

Hoe kan ik jou helpen? Jij komt in actie en zet de stap naar een goeie lifestylecoach die je op weg helpt naar een harde discipline.

Let me help you… 

Je kan ook een DNA-test laten uitvoeren via een speekseltest. https://biometriq.be

Alles hangt af van lichaamsbeweging, je DNA, je voedingswaren en dranken, slaappatroon, zuurstofopname, spieropbouw, metabolisme, voedingsverwerking, suikerverwerking, intoleranties, darmen en vertering, je maag, ziektes, … 
Via Biometriq kan je via Vitanessa een DNA-test laten uitvoeren. 

Gepersonaliseerd bewegings-, lifestyle-, en voedingsadvies op basis van jouw DNA. Voor jou alleen !

Project foodcoaching

Intakegesprek

Tijdens een eerste persoonlijk contact overlopen we samen jouw levensstijl en gezondheidstoestand. Naast voeding zijn er nog een groot aantal andere oorzaken die een impact kunnen hebben op jouw gewicht. 

Om een planning op te stellen, dienen we enkele zaken in kaart te brengen. Je vult ook een kleine vragenlijst in die ik even met je bespreek. 

Met deze informatie gaan we de week erna samen aan de slag. 

ACTIE

Op basis van jouw levensstijl, jouw voedingsgewoonten probeer ik je te helpen naar het beste van jezelf, naar jouw doelen. 

In 5 stappen help ik je om gezondere keuzes aan te pakken. We bepalen samen de acties die voor jou ook haalbaar zijn om goede gewoontes te creeëren naar een betere levensstijl. 

Waar wil jij naartoe? Wanneer kan jij starten? 

We trainen volgens jouw tempo en tijd en verleggen beetje bij beetje je grenzen. Zin om over te gaan tot actie? 

Opvolggesprek

Aangezien het jouw levensstijl is, mag jij aangeven of je nood hebt aan opvolging. Misschien heb je na één consultatie voldoende tips die je helpen bij het in handen nemen van jouw gezondheid, je eigen levensstijl. 

Als je graag verder begeleid wordt, dan sta ik graag voor je klaar. Na een paar weken kijken we samen terug naar de afgelopen periode. 

Heb jij je doelen behaald? Heb jij graag je maatje kleiner? Moeten we doelen bijschroeven? Of is het tijd voor iets anders? 

Iedere afspraak verbeteren we jouw relatie met voeding. Zo kan jij nog meer werken aan een betere versie van jezelf. 

Een opvolging kan ook door eens samen te gaan wandelen, te gaan fietsen of gewoon met een koffietje of een glaasje water natuurlijk. 

We bespreken de afgelopen periode je levensstijl. 
Facciamo una passagiata? Let’s walk X talk. Une promenade? 

Un caffè per favore? A coffee please? 
Jij kiest hoe je het opvolggesprek ziet zitten. Dit kan ook simpel via een video-of telefoongesprek. 

Project sportcoaching

Er zijn een aantal oorzaken die een impact kunnen hebben op jouw sportprestaties. Om een planning op te stellen, dienen we deze punten voor jou in kaart te brengen. We maken jouw doelen realistisch en helpen jou vooruit naar jouw doel. 

Je sportprestaties zijn zeer individueel afhankelijk. No one size fits all. 

Om een planning op te stellen voor je doel, dienen we enkele zaken in kaart te brengen. 

Intakegesprek

Tijdens een eerste persoonlijk contact bekijken we jouw gezonde actieve momenten van de dag. 

Je wil meer bewegen, maar weet niet hoe je moet beginnen. Ga je mee naar de fitness of train je liever thuis op jouw eigen niveau ? 

Dan maken we een bewegingsplan voor jou. Door het harde werken kruipen we ’s avonds soms liever in onze zetel. Hierdoor blijven niet alle spieren onderhouden. 

Hoe ziet jouw levensstijl eruit? Ik stel je een aantal vragen… Met deze informatie gaan we samen aan de slag. 

ACTIE

Op basis van jouw eigen levensstijl probeer ik je te helpen.. 

In een aantal stappen help ik je om gezondere keuzes aan te pakken. We bepalen samen de acties die voor jou ook haalbaar zijn om gewoontes te creeëren. 

Waar wil jij naartoe? Wanneer kan jij starten? 

We trainen volgens jouw tempo en tijd en verleggen beetje bij beetje je grenzen. 

Sportsessie

We trainen één keer per week samen en de andere keren doe je het zelf. Of je kan ook kiezen om alleen of met vrienden of familie te trainen natuurlijk. 

Het trainen gebeurt in een veilige en rustige omgeving waarbij je je volledig kan focussen of uitleven. 

Door de directe feedback bij de oefeningen, zorg ik ervoor dat je perfect de juiste spieren aanspreekt, de oefeningen goed uitvoert en blessures vermijdt. 

Heb jij je al doelen behaald? Lukt het verder alleen of met je gezin? 

Indoor - Fitness 1 uur

Zin om mee te sporten? In dit uurtje wordt er gefocust op krachttraining en/of cardiotraining. Cardio- en/of krachttraining zorgt onder meer voor een verlaging van je stressniveau en voor een veel beter lichaam. Bovendien daalt je bloedglucose sterk naar omlaag en worden je koolhydraten verbrand. 

De sessies vinden plaats in Bodycomplex te Humbeek. Ik leg je een eerste maal alle toestellen uit, stel een planning op met jou en daarna kan je zelf aan de slag in de fitnessruimte. Hier wederom, de discipline hoort er ook bij. 

Per sessie - €10

Workout - (outdoor/indoor)

Zin om in openlucht/ via Zoom te sporten? In dit kleine uurtje wordt er gefocust op bewegen op ieder niveau. De combinatie van bewegen (cardio), krachtoefeningen en eventueel buitenlucht zorgen onder meer voor een betere verbranding van je koolhydraten (vooral de suikers), een verlaging van je stressniveau, een opname van vitamine D, … 

De workouts zullen iedere maandag om 18.15 uur doorgaan op het grasveld naast het administratief centrum te Wolvertem. Of via Zoom als het weer echt te slecht is. Vitamine D is goed voor ons dus we blijven zoveel mogelijk buiten sporten! 

Per sessie - €3

Tarieven

Intakegesprek€25
Opvolgconsultatie€20
5 beurtenkaart opvolgconsultaties€100
Sportsessie of Fitnesscoaching€10
Workout€3
Let me t-EAT-ch you IF€25

Aarzel zeker niet om contact op te nemen!

Vanessa Josson
Wolvertem

Telefoonnummer: 0475/52 23 79

E-mail: info@vitanessa.be

BTW-nummer: BE0771.780.696